Estimats amics i amigues, des de La Cabana ens plau presentar-vos la nova carta de primavera. La proposta que el nostre equip ha confeccionat per aquesta temporada inclou una varietat molt extensa de plats i elaboracions, una cuina que combina amb aquest canvi d’estació i que incorpora, com sempre, productes de temporada.
Així doncs, si fem una repassada a les novetats que l’equip d’en Jordi Badia ens ha presentat, hi podeu trobar primers plats com el Tàrtar d’anguila fumada, les Múrgoles saltades o els Pèsols i pop amb cansalada del coll, entre d’altres. Pel que fa a segons plats aquesta primavera podeu degustar el Conill confitat amb patata a la forquilla, el Turbot rostit, o plats de la cuina tradicional com l’Espatlla de cabrit al forn amb peres.
Finalment us convidem a tastar les nostres postres, amb propostes com el Caneló de pastís de formatge o el nostre ja conegut Pastís òpera.
Moltes gràcies i fins ben aviat
L’equip de La Cabana