Passió per la cuina

El restaurant La Cabana està format per un equip de professionals que comparteix la passió i la il·lusió per la cuina. El secret del seu èxit es fonamenta en una inquietud constant per aprendre, evolucionar i sorprendre que ha posicionat a La Cabana com un dels referents gastronòmics de la comarca.

Els germans Badia Trajectòria

La trajectòria professional dels germans Badia ha permès consolidar un equip de treball molt complert que acull diverses tipologies d’expressions i coneixements. L’evident influència d’en Jordi i en Josep, així com la cerca de l’excel·lència es reflecteix tant en la tècnica amb què s’elabora cada plat com en el tracte amable i acollidor que reben els clients.

L’equip del restaurant La Cabana crea un món de sensacions culinàries que converteix cada àpat en una experiència única.

La nostra cuina Filosofia
Concepte personal

Els germans Badia, al llarg de la seva trajectòria professional, han centrat els seus esforços en recuperar i reinventar la cuina tradicional, apostant per una nova cultura gastronòmica que potencia la utilització dels productes de proximitat.

Les seves creacions culinàries estan elaborades amb ingredients d’alta qualitat que provenen majoritàriament del propi territori, disminuint l’impacte ambiental del transport de mercaderies, respectant els cicles naturals i beneficiant la salut dels consumidors.

La utilització de productes frescos i de temporada juntament amb un interès innat per a la recerca i la innovació, han permès a en Jordi i a en Josep Badia crear el seu propi segell culinari, apostant per una cuina creativa que és capaç de transmetre els valors del propi territori.

Fusió Tradició i contemporaneïtat

El toc personal que caracteritza la cuina dirigida pel Jordi, basada en la fusió entre la tradició i la modernitat, es pot degustar en totes les seves creacions. Tots els plats que s’incorporen a la carta o al menú del restaurant La Cabana són fidels a aquests principis, i han aconseguit el reconeixement de tota la comarca.