Un espai únic Confortable i tranquil

El Cafè Terrassa, situat a la planta superior del restaurant La Cabana, està pensat per poder gaudir de l’oferta gastronòmica de la cuina d’en Jordi Badia en un format diferent al del restaurant. Es tracta d’un espai confortable i tranquil i alhora molt versàtil ja que hi podem trobar opcions per a tots els gustos. Esmorzars de forquilla, dinars de tapes, sopars informals o simplement un moment agradable prenent un cafè, un smoothie o una copa.

Un ambient acollidor Vistes panoràmiques

L’espai interior del Cafè Terrassa és una combinació harmònica de pedra, color i minimalisme, una sala molt acollidora que convida a seure-hi i a deixar-se portar. La part exterior està formada per una àmplia terrassa amb unes vistes magnífiques que s’allarguen fins a Montserrat. Un espai ideal per relaxar-se i gaudir d’una panoràmica ben especial.

Tocs d'autor Productes de proximitat

Al Cafè Terrassa hi podem trobar un assortit gastronòmic variat. Com a base s’hi ofereix cuina casolana amb el toc contemporani característic d’en Jordi Badia. Així doncs, hi podem degustar des de tapes clàssiques fins a hamburgueses o pastes, coques, torrades i postres casolanes. Una de les particularitats de la gastronomia del Cafè Terrassa és l’ús de productes de la terra, de qualitat i de proximitat i la col·laboració amb petits productors de la comarca del Berguedà.

Carta Cafè Terrassa