D.O. CAVA, CORPINAT I CONCA DEL RIU ANOIA
La presència mineral (calcària) és notòria.
Groc pàl·lid amb espurnes daurades.
NAS
Bona intensitat, destaca la fruita blanca madura, poma, préssec de vinya. Notes cítriques de pell de llimona. Tons anisats, fonoll. Records de blat. Mantega, brioche. L’oxigenació potencia les aromes madures, pastís de poma, massapà, crema torrada.
BOCA
Ampli al seu pas, viu i refrescant, de bombolles fines i cremoses. Notes de compota de la fruita madura i forn de pa. Un escumós que any rere any demostra la seva personalitat i finesa.
HARMONIES
Gramona Imperial és, sobretot, molt versàtil. Es pot prendre durant tot el menjar. Des de l’aperitiu, fins a la sobretaula.
Recaredo Terrers 2017 és un Brut Nature totalment sec, sense addició de sucre d’expedició. Recomanem degustar-lo a una temperatura de 8-10 ºC.
permanent i delicada. Aroma complexa i fragant, carregada d’elegants
notes especiades, fruites blanques madures i notes pastisseres. Gust
extremadament equilibrat, sec i suau, ric en sabors i exquisits tocs
torrats i torrefactes, fruit del seu prolongat envelliment.
Reiteradament reconegut per les principals guies de vins i pels tastadors
més prestigiosos que l’han convertit en un referent de les bombolles
d’alta qualitat.
D.O. CHAMPAGNE
Els raïms de chardonnay provenen diverses parcel·les de sòls calcaris del municipi de Chouilly, a la Côte des Blancs.
Un champagne vivaç, fresc, precís, amb una bombolla ben integrada i amb un dosatge és de 7 g/L, que resultarà ideal a l'aperitiu i acompanyant tota mena de marisc
D.O. PLA DEL BAGES
Vi de finca, de terrer, de garatge, d’autor... Neix al solell de Matacans, un terreny singular on expressem al màxim, què poden donar uns ceps mimats durant més de 23 anys sobre un terreny d’argila en anys de sequera, amb una acurada selecció de raïm, genialitat en l’elaboració del vi i mimada criança en diferents roures francesos.
Color viu i intens amb notes de cirera madura . Capa mitja alta. En nas, molt rústic. Predomini de les aromes afruitades i florals, i amb notes de terra humida i del terroir de la zona.
Vi amb aroma intens de fruits de bosc, fruita vermella i balsàmics. Complexe amb torrats ben integrats i notes de sàndal, regalèssia i cacau
D.O. PENEDÈS
Maceració de 20 dies. Criança en bótes de roure francès Vicar, Saury i St Martin. El vi no es Filtra abans d’embotellar-lo.
D.O. CONCA DE BARBERÀ
D.O. PRIORAT
Temperatura aconsellada de tast entre 14 i 20 ºC.
Quantitat: 3400 ampolles (de 75cl.)
Camins del Priorat és un vi assequible i d'estil accessible però amb la classe i distinció a la que Álvaro Palacios ens hi té acostumats.
El celler forma part de ``la Renaissance de les Appellations``, un grup de cellers biodinàmiques.
Criança: 14 mesos 50% en botes noves i l’altre 50% de segon any.
D.O. COSTERS DEL SEGRE
Temps de criança durant 17 mesos
Color roig cirera picota de capa intensa, ribet brillant i vellut-iodat i potent llàgrima tintada, densa i enganxada.
Elegant paleta aromàtica marcada per la presència de fruits negres madurs (melmelada de pruna negra i mora), i derivats de la criança com torrats i fumats (carbó cremat, fruits secs) , fumats, espècies (nou moscada, clau), fulla de camamilla seca i fong (trufa) i bosc humit.
D.O. EMPORDÀ
Finca: Malaveïna, a la localitat de Garriguella (Alt Empordà). 19 ha de vessants d’argila vermellosa, amb lleuger contingut de còdols.
D.O. TERRA ALTA
D.O. MONTSANT
En nas és net i franc, on destaquen els aromes de fruita vermella i negra –maduixes i mores–, sobre un fons especiat.
En boca es mostra fresc, fluid i glicèric, amb tanins dolços i ben integrats en harmonia amb l'alcohol i l'acidesa natural del vi.
VINS DE LA NOSTRA TERRA SELECCIÓ
amb final llarg i record persistent a fruita
vermella.
amb final llarg i record persistent a fruita
vermella.
D.O. RIBERA DEL DUERO
LES NOSTRES SELECCIONS ESPECIALS
D.O. RIOJA
Fermentació malolàctica en bóta.
Envelliment de 16 mesos en bóta nova de roure francès (50 %) i de roure americà
D.O. TORO
D.O. PLA DEL BAGES
Groc brillant, transparent i amb tonalitats verdes que denoten la seva joventut. Ric i finament afruitat.
Lleuger i fresc. Retrogust persistent i elegant, fidel reflexe de les varietats amb que està elaborat.
D.O. PENEDÈS
Malvàsia de Sitges de Vallformosa és un vi ecològic, fresc i de bona acidesa amb aromes de fruita blanca fresca, com ara la poma i la pera, combinada amb notes tropicals. A la boca deixa tocs de flors blanques.
En boca es mostra estructurat, amb volum i amb gran untuositat.
Varietat: 100 % xarel·lo
Criança: 4 mesos amb les mares en dipòsit.
Temperatura fermentació 18°C, llevats indígenes de la vinya
Dies de fermentació: 27 dies
Fermentació malolàctica
Sí, espontània
‘Volaina’ redescobreix la delicadesa i la frescor de la varietat mediterrània parellada cultivada a més de 500 m d’altitud, alhora que dóna suport al projecte ‘Catalan Butterfly Monitoring Scheme’ d’estudi de papallones com a bioindicadores.
D.O. EMPORDÀ
D.O. COSTERS DEL SEGRE
D.O. PRIORAT
D.O. TERRA ALTA
BERGUEDÀ i SOLSONÉS
Criança: 8 mesos sobre mares fines, en acer inoxidable
D.O. PLA DEL BAGES
D.O. PENEDÈS
D.O. EMPORDÀ
SELECIÓ D'ALTRES LLOCS
FRANÇA ( BORGONYA)
Carns vermelles, carns blanques en salses especiades i formatges curats. Servir a 14°c.