Carta de Nadal i Sant Esteve i Menú de cap d’any

Enguany i com a causa de les dificultats que el sector de la restauració (i tants altres) estem patint a causa de la pandèmia, us presentem una oferta nadalenca diferent. Pels dies de Nadal i Sant Esteve us hem preparat una carta de plats, la idea és que escolliu els que més us agradin i us els emporteu a casa. Podeu encarregar els plats el dia 22 de desembre al matí i venir-los a recollir a partir del dia 24 a la tarda. D’altra banda, pel que fa a Cap d’Any, us hem preparat un menú ben especial perquè pugueu celebrar el que hem anomenat “Un cap d’any amb sabatilles”. Un menú de gala complet que també podeu recollir a La Cabana el mateix dia 31. Us desitgem unes bones festes tot i les circumstàncies i esperem que gaudiu dels plats que us hem preparat.

Vacances: del 4 al 18 de novembre

Aquesta tardor el restaurant La Cabana romandrà tancat per vacances del dilluns 4 de novembre al dilluns 18 de novembre, ambdós inclosos. Aquesta parada de 15 dies l’aprofitarem per descansar, preparar noves propostes i agafar energies de cara la campanya de nadal. Moltes gràcies i fins ben aviat.

L’equip de La Cabana.

BONES FESTES!

L’equip del restaurant La Cabana us desitja un bon Nadal i un feliç Any Nou.

Aquestes festes romandrem tancats el 24 i el 25 de desembre i obrirem la nit de cap d’any. Els dies 5 i 6 de gener obrirem a l’hora de dinar.

Moltes gràcies per les vostres visites i esperem tornar-nos a veure ben aviat!

Vacances: del 5 al 19 de novembre

Enguany el restaurant La Cabana romandrà tancat per vacances de tardor del dilluns 5 de novembre al dilluns 19 de novembre, ambdós inclosos. Com cada any aprofitem aquesta quinzena per descansar i agafar energies de cara les festes de nadal. Moltes gràcies per tot i ens veiem ben aviat!

L’equip de La Cabana.

CARTA D’ESTIU 2018

Des de La Cabana ens plau presentar-vos la nova carta d’estiu. La vam estrenar el passat dissabte i com en cada temporada estival hi hem incorporat plats lleugers i refrescants elaborats amb productes frescos i de la comarca.

Si fem una repassada a alguns dels primers plats que en Jordi Badia i el seu equip han desenvolupat per aquest estiu hi podem trobar delícies com l’Amanida de salmó fumat amb records de guacamole, la Cocota de patates “gratén” o la Crema de pastanaga i anís.

Pel que fa a segons plats podreu degustar el fantàstic Dau de tonyina, acompanyat d’un cremós d’avellanes i rossinyols, el Magret d’ànec amb fruita madura o un plat tan típic com el Cap i pota de vedella, en aquesta ocasió laminat i acompanyat de rossinyols i patata rata.

Finalment us convidem a tastar les nostres postres, amb propostes com el Caneló de pastís de formatge o el nostre ja conegut Pastís òpera.

Recordeu que durant tot l’estiu (de dimarts a diumenge) també podeu gaudir de sopars informals a la fresca a la terrassa del nostre cafè, una opció ideal pels dies més calorosos. Un espai íntim i acollidor amb una panoràmica nocturna fantàstica de la ciutat.

Consulta-la aquí.

Us hi esperem.

L’equip de La Cabana.

La Cabana a la 3ª edició de la Gastropirineus

Enguany com a restaurant La Cabana participarem en la 3ª edició de la Gastropirineus, les jornades professionals de gastronomia i de la cuina dels Pirineus. L’organització ens ha ofert l’oportunitat de formar part de la sessió inaugural en l’apartat de “Cuina en directe” que s’estrenarà el proper dilluns 24 de juny.

La temàtica que tractarem i exposarem serà “La cuina del Berguedà”, es tracta d’un dels temes que més ens apassiona i que hem anat treballant i explorant des que vam començar el nostre projecte. Durant el nostre torn explicarem la visió del què entenem com a cuina de territori i tradicional i també la importància del producte de proximitat en la nostra cuina.

L’equip de La Cabana

Presentem la Carta de Primavera 2018

Estimats amics i amigues, des de La Cabana ens plau presentar-vos la nova carta de primavera. La proposta que el nostre equip ha confeccionat per aquesta temporada inclou una varietat molt extensa de plats i elaboracions, una cuina que combina amb aquest canvi d’estació i que incorpora, com sempre, productes de temporada.

Així doncs, si fem una repassada a les novetats que l’equip d’en Jordi Badia ens ha presentat, hi podeu trobar primers plats com el Tàrtar d’anguila fumada, les Múrgoles saltades o els Pèsols i pop amb cansalada del coll, entre d’altres. Pel que fa a segons plats aquesta primavera podeu degustar el Conill confitat amb patata a la forquilla, el Turbot rostit, o plats de la cuina tradicional com l’Espatlla de cabrit al forn amb peres.

Finalment us convidem a tastar les nostres postres, amb propostes com el Caneló de pastís de formatge o el nostre ja conegut Pastís òpera.

Moltes gràcies i fins ben aviat

L’equip de La Cabana

SMOOTHIES A LA TERRASSA

La primavera avança i ja tenim el sol i el bon temps ben presents. Des de La Cabana tornem a encetar la temporada d’Smoothies. L’excel·lent acceptació que van tenir l’any passat han fet que enguany repetim amb els sabors de sempre però també amb algunes novetats. Així doncs us convidem a degustar-los en totes les seves versions: suc, batut o granissat, fets al moment i sempre amb fruita natural. Benvinguts i benvingudes!

L’equip de La Cabana

Reforma de la cuina de La Cabana

El passat mes de novembre vam iniciar les obres de reforma de la nova cuina del restaurant La Cabana. Es tracta d’un projecte de millora que ens ha permès reordenar l’espai de treball, renovar tota la maquinària i optimitzar els processos d’elaboració de la nostra gastronomia. Així doncs la nova cuina compta amb unes instal·lacions d’última generació que ens permeten millorar el servei i incrementar la comoditat laboral de tot el nostre equip.

Amb aquest projecte hem aconseguit que tots els processos siguin més àgils i hem pogut incorporar també el maquinari actual que ens permet explorar noves possibilitats i treballar amb més comoditat i confort. Des de La Cabana us convidem a seguir gaudint de la nostra cuina i esperem poder-vos seguir oferint noves propostes temporada rere temporada.

Una cordial salutació,
L’equip de La Cabana.