Presentem la Carta de Primavera 2018

Estimats amics i amigues, des de La Cabana ens plau presentar-vos la nova carta de primavera. La proposta que el nostre equip ha confeccionat per aquesta temporada inclou una varietat molt extensa de plats i elaboracions, una cuina que combina amb aquest canvi d’estació i que incorpora, com sempre, productes de temporada.

Així doncs, si fem una repassada a les novetats que l’equip d’en Jordi Badia ens ha presentat, hi podeu trobar primers plats com el Tàrtar d’anguila fumada, les Múrgoles saltades o els Pèsols i pop amb cansalada del coll, entre d’altres. Pel que fa a segons plats aquesta primavera podeu degustar el Conill confitat amb patata a la forquilla, el Turbot rostit, o plats de la cuina tradicional com l’Espatlla de cabrit al forn amb peres.

Finalment us convidem a tastar les nostres postres, amb propostes com el Caneló de pastís de formatge o el nostre ja conegut Pastís òpera.

Moltes gràcies i fins ben aviat

L’equip de La Cabana

SMOOTHIES A LA TERRASSA

La primavera avança i ja tenim el sol i el bon temps ben presents. Des de La Cabana tornem a encetar la temporada d’Smoothies. L’excel·lent acceptació que van tenir l’any passat han fet que enguany repetim amb els sabors de sempre però també amb algunes novetats. Així doncs us convidem a degustar-los en totes les seves versions: suc, batut o granissat, fets al moment i sempre amb fruita natural. Benvinguts i benvingudes!

L’equip de La Cabana

Reforma de la cuina de La Cabana

El passat mes de novembre vam iniciar les obres de reforma de la nova cuina del restaurant La Cabana. Es tracta d’un projecte de millora que ens ha permès reordenar l’espai de treball, renovar tota la maquinària i optimitzar els processos d’elaboració de la nostra gastronomia. Així doncs la nova cuina compta amb unes instal·lacions d’última generació que ens permeten millorar el servei i incrementar la comoditat laboral de tot el nostre equip.

Amb aquest projecte hem aconseguit que tots els processos siguin més àgils i hem pogut incorporar també el maquinari actual que ens permet explorar noves possibilitats i treballar amb més comoditat i confort. Des de La Cabana us convidem a seguir gaudint de la nostra cuina i esperem poder-vos seguir oferint noves propostes temporada rere temporada.

Una cordial salutació,
L’equip de La Cabana.

Aquest novembre La Cabana romandrà tancada per reformes

Aquest mes de novembre i per tal de poder seguir millorant les nostres instal·lacions el restaurant la Cabana romandrà tancat. D’aquesta manera doncs, el servei de restaurant estarà suspès entre els dies 1 i 30 de novembre. El servei de cafeteria estarà suspès entre els dies 1 i 20 de novembre i tornarà a ser efectiu a partir del dia 21 amb els horaris habituals.

L’equip de La Cabana.

Vacances d’estiu: del 3 al 17 de juliol

Enguany el restaurant La Cabana romandrà tancat per vacances del dilluns 3 de juliol al dilluns 17 de juliol, ambdós inclosos. Com cada any aprofitem aquesta primera quinzena de juliol per agafar energies i per preparar l’estiu.

També aprofitarem aquest període per acabar les obres del nou pàrquing i millorar així la zona d’estacionament actual. Us desitgem a tots i a totes una bona entrada d’estiu i ens tornem a veure a partir del dia 17, amb les piles carregades i a punt per seguir amb noves propostes gastronòmiques.

L’equip de La Cabana

Vermuts, sopars a la fresca i smoothies naturals

Tres propostes per refrescar un estiu que ja s’endevina ben calorós. A La Cabana tenim la terrassa del cafè oberta de dimarts a diumenge, un espai ideal per fer-hi el vermut als migdies i el cafè a les tardes.

Enguany, però, també hem incorporat l’opció de sopar-hi a les nits! Així doncs, de dimecres a diumenge ja podeu gaudir de sopars informals a la fresca i amb una panoràmica nocturna de la ciutat. Veniu a descobrir aquest espai íntim i acollidor i no us perdeu els nostres sucs i batuts naturals, en tenim de tots els sabors i sempre fets al moment!

L’equip de La Cabana.

Finalitzem amb èxit el primer taller de cuina contemporània

Ahir vam concloure el primer taller de cuina contemporània al Casal Cívic de Berga. El nostre xef, en Jordi Badia, va exposar en aquesta edició de dos dies un recull de receptes de primavera i va explicar els trucs per preparar alguns plats i creacions com la pizza filo, el bloody mary de cirerols, les sardines amb alfàbrega i pela de llimona, els raviolis de verdures amb rossinyols, la costella de porc cuita a baixa temperatura i els raviolis de poma, cogombre i iogurt.

Des del restaurant La Cabana volem agrair l’assistència i la predisposició de tots i totes els que ens vau acompanyar i volem donar les gràcies a L’Associació Tagast de la Gent Gran de Berga per haver-nos convidat a formar part d’aquest taller. Ha estat un plaer poder ensenyar i compartir la nostra passió per la gastronomia i esperem repetir la iniciativa de cara el futur.

L’equip de La Cabana.