Aquest novembre La Cabana romandrà tancada per reformes

Aquest mes de novembre i per tal de poder seguir millorant les nostres instal·lacions el restaurant la Cabana romandrà tancat. D’aquesta manera doncs, el servei de restaurant estarà suspès entre els dies 1 i 30 de novembre. El servei de cafeteria estarà suspès entre els dies 1 i 20 de novembre i tornarà a ser efectiu a partir del dia 21 amb els horaris habituals.

L’equip de La Cabana.

Vacances d’estiu: del 3 al 17 de juliol

Enguany el restaurant La Cabana romandrà tancat per vacances del dilluns 3 de juliol al dilluns 17 de juliol, ambdós inclosos. Com cada any aprofitem aquesta primera quinzena de juliol per agafar energies i per preparar l’estiu.

També aprofitarem aquest període per acabar les obres del nou pàrquing i millorar així la zona d’estacionament actual. Us desitgem a tots i a totes una bona entrada d’estiu i ens tornem a veure a partir del dia 17, amb les piles carregades i a punt per seguir amb noves propostes gastronòmiques.

L’equip de La Cabana

Vermuts, sopars a la fresca i smoothies naturals

Tres propostes per refrescar un estiu que ja s’endevina ben calorós. A La Cabana tenim la terrassa del cafè oberta de dimarts a diumenge, un espai ideal per fer-hi el vermut als migdies i el cafè a les tardes.

Enguany, però, també hem incorporat l’opció de sopar-hi a les nits! Així doncs, de dimecres a diumenge ja podeu gaudir de sopars informals a la fresca i amb una panoràmica nocturna de la ciutat. Veniu a descobrir aquest espai íntim i acollidor i no us perdeu els nostres sucs i batuts naturals, en tenim de tots els sabors i sempre fets al moment!

L’equip de La Cabana.

Finalitzem amb èxit el primer taller de cuina contemporània

Ahir vam concloure el primer taller de cuina contemporània al Casal Cívic de Berga. El nostre xef, en Jordi Badia, va exposar en aquesta edició de dos dies un recull de receptes de primavera i va explicar els trucs per preparar alguns plats i creacions com la pizza filo, el bloody mary de cirerols, les sardines amb alfàbrega i pela de llimona, els raviolis de verdures amb rossinyols, la costella de porc cuita a baixa temperatura i els raviolis de poma, cogombre i iogurt.

Des del restaurant La Cabana volem agrair l’assistència i la predisposició de tots i totes els que ens vau acompanyar i volem donar les gràcies a L’Associació Tagast de la Gent Gran de Berga per haver-nos convidat a formar part d’aquest taller. Ha estat un plaer poder ensenyar i compartir la nostra passió per la gastronomia i esperem repetir la iniciativa de cara el futur.

L’equip de La Cabana.