Èxit rotund del primer sopar temàtic d’agost a La Cabana Berga
Aquest mes d’agost, La Cabana Berga ha donat el tret de sortida a una sèrie de sopars temàtics amb un èxit incontestable. El primer esdeveniment, celebrat al nostre idíl·lic jardí, va ser un autèntic menú gastronòmic que va captivar tots els assistents amb una proposta culinària fresca i de temporada.
Un viatge culinari sota les estrelles
En Jordi Badia i el seu equip van dissenyar un menú que va ser un autèntic homenatge als sabors de l’estiu. El sopar va començar amb uns aperitius de gran sofisticació, entre els quals van destacar la nostra col·lecció mimètica d’olives, la cremosíssima croqueta de gamba i el sorprenent xurro de brandada.
El viatge de sabors va continuar amb una fresca sopa de tomàquet amb llagostí i un innovador gaspatxo de cireres. Els plats principals van ser la delícia de tothom: l’autèntic arròs de muntanya, el delicat lluç amb guixes (un plat d’allò més especial) i la melosa cua de vedella.
Per posar la cirereta al pastís, les postres van deixar una empremta memorable: un refrescant carpaccio de síndria a la menta i una clàssica tatin de préssec.
Una experiència per recordar
L’afluència de públic va superar totes les expectatives i els assistents van expressar la seva satisfacció amb l’experiència. El talent de l’equip de cuina i la professionalitat del personal de sala van fer que cada detall fos perfecte, convertint el sopar en una nit màgica.
Voleu saber quin serà el pròxim sopar temàtic? Estigueu atents a les nostres xarxes socials!