El passat diumenge 21 de setembre, vam tenir el gran honor de participar activament en la Fira de Santa Tecla 2025 de Berga, un esdeveniment emblemàtic que celebra la riquesa del nostre territori. Ens vam submergir de ple en el seu espai gastronòmic per compartir la nostra passió per la cuina de proximitat i, en particular, per la de bolets del Berguedà.
Per a aquesta ocasió tan especial, en Jordi va ser l’encarregat de presentar amb entusiasme alguns dels plats i aperitius que conformaran la nostra nova carta de tardor i el menú de la 25a edició de la Cuina del Bolet Berguedà. Va ser un moment màgic, acompanyat per dues persones extraordinàries que van enriquir l’acte: la periodista, sommelier i presidenta d’ @hitbergueda , la gran @silviaculell, i el treballador incansable per la comarca, en @dfontsimon , alcalde de Gironella i un apssionat de la cuina. La seva presència i suport van fer d’aquesta presentació una experiència inoblidable.
flaires de la tardor al vostre plat
La nostra presentació va ser un autèntic viatge pels sabors de la tardor. Vam sorprendre els assistents amb propostes originals i delicioses que podreu gaudir molt aviat al nostre restaurant a Berga. Entre els protagonistes de la jornada, vam destacar:
- Un recuit de drap amb mel infusionada amb rossinyols, una combinació sorprenent i delicada.
- Un innovador steak tartar de fuet amb cruixent de vaca i rovellons escabetxats, una explosió de textures i sabors.
- Un vibrant saltejat de pèsols negres amb pollastre, vedella, xai i un caldo clarificat de bolets, un plat reconfortant que captura l’essència del bosc.
- I un fricandó de vedella fet d’una manera que t’atraparà des de la primera mossegada.
Comença la temporada de bolets a L’acabana!
Amb aquest acte gratificant, donem oficialment el tret de sortida a la temporada dels bolets a La cabana de Berga. Volem que aquesta tardor sigui una oportunitat per desconnectar i reconectar amb la natura.
Us convidem a gaudir d’un dia de bosc i a fer una recerca de bolets al Berguedà, a relaxar-vos amb un bon dinar o sopar al nostre restaurant, i a quedar-vos a dormir al nostre hotel a Berga per recuperar forces després d’una jornada intensa però desestressant.
Feu ja la vostra reserva d’hotel o restaurant a Berga i prepareu-vos per viure la tardor al cor del Berguedà. Us esperem amb els braços oberts i la taula parada!

d’intre de l’espai gastronòmic hem presentats plats de cuina tadicional actualitzada