dimecres, 3 / desembre / 2025

DE PRIMER, A TRIAR…

Amanida de carpaccio de carbassó i bacallà esqueixat

Raviolis de bolets amb la seva salsa (pasta fresca)

Olleta de pèsols guisats amb sípia, cloïsses i musclos

Crema de carxofes, amb entrebancs

 

DE SEGON, A TRIAR…

Corbina rostida, amb suquet de patata

Tallada de vedella de la cooperativa Ramaders de muntanya del Berguedà, a la brasa (bistec gruixut)

Coll de xai cuit a baixa temperatura, farcit de prunes

Galta de porc guisada amb reducció de vi negre

 

PER POSTRES, A TRIAR…

-elaborades per nosaltres, a excepció del iogurt i els gelats-

Pasta de full amb crema i poma

Mousse de torró i xocolata

Iogurt amb melmelada (posada a part)

Flam d’ou

Crema catalana

Gelats. A triar un gust d’entre: nata / vainilla / xocolata / maduixa

 

PLATS DE LA CARTA QUE PODEU TRIAR COM A SUPLEMENT DEL MENÚ:

Caneló de pollastre rostit, amb beixamel i gratinat amb formatge (suplement: 6,75 €)

Ou de Cal Dachs a baixa temperatura, saltat de bolets i cansalada del coll (suplement: 8,90 €)

Farcell de pasta fil.lo, amb cremós de bolets (suplement: 9,90 €)

Ceba de Figueres arrebossada, amb el seu caldo i cremós de formatge Ferrús (suplement: 5,50 €)

Filet de vedella a la brasa (suplement: 17,50 €)

Entrecot de vedella a la brasa (suplement: 14,50 €)

Llom de cérvol encamisat amb cansalada ibèrica, castanyes i fonoll (suplement: 17,50 €)

Cuixa d’ànec confitada, amb salsa de taronja (suplement: 12,85 €)

 

Coulant de xocolata i bola de gelat de vainilla (suplement: 4,95 €)

És l’hòstia! De mel i mató -semifred de mató amb mel i toc d’anís- (suplement: 3,95 €)

Pastís òpera -xocolata i cafè- (suplement: 3,95 €)

 

PREU DEL MENÚ: 25,00 €  (IVA inclòs)

El preu inclou pa (una panera per taula) i aigua sense gas (una ampolla de litre cada dues persones).

La resta de begudes i cafès, no són inclosos en el preu.

Pa sense gluten: 2,50€ / persona

Si us sobra menjar us el podeu emportar. El preu de cada envàs és de 0,60€.

No es pot compartir un menú entre dues o més persones, ni bescanviar les postres pels cafès.

 

Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, és important que ens ho feu saber, i us informarem de la composició dels plats.