| dimecres, 3 / desembre / 2025 |
DE PRIMER, A TRIAR…
Amanida de carpaccio de carbassó i bacallà esqueixat
Raviolis de bolets amb la seva salsa (pasta fresca)
Olleta de pèsols guisats amb sípia, cloïsses i musclos
Crema de carxofes, amb entrebancs
DE SEGON, A TRIAR…
Corbina rostida, amb suquet de patata
Tallada de vedella de la cooperativa Ramaders de muntanya del Berguedà, a la brasa (bistec gruixut)
Coll de xai cuit a baixa temperatura, farcit de prunes
Galta de porc guisada amb reducció de vi negre
PER POSTRES, A TRIAR…
-elaborades per nosaltres, a excepció del iogurt i els gelats-
Pasta de full amb crema i poma
Mousse de torró i xocolata
Iogurt amb melmelada (posada a part)
Flam d’ou
Crema catalana
Gelats. A triar un gust d’entre: nata / vainilla / xocolata / maduixa
PLATS DE LA CARTA QUE PODEU TRIAR COM A SUPLEMENT DEL MENÚ:
Caneló de pollastre rostit, amb beixamel i gratinat amb formatge (suplement: 6,75 €)
Ou de Cal Dachs a baixa temperatura, saltat de bolets i cansalada del coll (suplement: 8,90 €)
Farcell de pasta fil.lo, amb cremós de bolets (suplement: 9,90 €)
Ceba de Figueres arrebossada, amb el seu caldo i cremós de formatge Ferrús (suplement: 5,50 €)
Filet de vedella a la brasa (suplement: 17,50 €)
Entrecot de vedella a la brasa (suplement: 14,50 €)
Llom de cérvol encamisat amb cansalada ibèrica, castanyes i fonoll (suplement: 17,50 €)
Cuixa d’ànec confitada, amb salsa de taronja (suplement: 12,85 €)
Coulant de xocolata i bola de gelat de vainilla (suplement: 4,95 €)
És l’hòstia! De mel i mató -semifred de mató amb mel i toc d’anís- (suplement: 3,95 €)
Pastís òpera -xocolata i cafè- (suplement: 3,95 €)
PREU DEL MENÚ: 25,00 € (IVA inclòs)
El preu inclou pa (una panera per taula) i aigua sense gas (una ampolla de litre cada dues persones).
La resta de begudes i cafès, no són inclosos en el preu.
Pa sense gluten: 2,50€ / persona
Si us sobra menjar us el podeu emportar. El preu de cada envàs és de 0,60€.
No es pot compartir un menú entre dues o més persones, ni bescanviar les postres pels cafès.
Si teniu alguna al·lèrgia o intolerància alimentària, és important que ens ho feu saber, i us informarem de la composició dels plats.