D.O. CAVA, CORPINAT I CONCA DEL RIU ANOIA
Macabeu, Xarel.lo, Parellada i Chardonnay
Xarel.lo, Macabeu i Parellada
20% Macabeu, 20% Xarel·lo fermentat en barrica, 20% Parellada, 20% Chardonnay, 20% Pinot Noir.
La presència mineral (calcària) és notòria.
Macabeu, Xarel·lo i Chardonnay
Groc pàl·lid amb espurnes daurades.
NAS
Bona intensitat, destaca la fruita blanca madura, poma, préssec de vinya. Notes cítriques de pell de llimona. Tons anisats, fonoll. Records de blat. Mantega, brioche. L’oxigenació potencia les aromes madures, pastís de poma, massapà, crema torrada.
BOCA
Ampli al seu pas, viu i refrescant, de bombolles fines i cremoses. Notes de compota de la fruita madura i forn de pa. Un escumós que any rere any demostra la seva personalitat i finesa.
HARMONIES
Gramona Imperial és, sobretot, molt versàtil. Es pot prendre durant tot el menjar. Des de l’aperitiu, fins a la sobretaula.
Macabeu, xarel.lo, parellada, monastrell
57% Xarel·lo · 37% Parellada · 6% Macabeu
Recaredo Terrers 2017 és un Brut Nature totalment sec, sense addició de sucre d’expedició. Recomanem degustar-lo a una temperatura de 8-10 ºC.
Xarel·lo (45%), Macabeu (40%), Parellada (15%) Criança mínima: 82 mesos
permanent i delicada. Aroma complexa i fragant, carregada d’elegants
notes especiades, fruites blanques madures i notes pastisseres. Gust
extremadament equilibrat, sec i suau, ric en sabors i exquisits tocs
torrats i torrefactes, fruit del seu prolongat envelliment.
Reiteradament reconegut per les principals guies de vins i pels tastadors
més prestigiosos que l’han convertit en un referent de les bombolles
d’alta qualitat.
Xarel·lo vermell, Sumoll, Bastard negre
36% Macabeu, 50% Xarel·lo, 9% Parellada i 5% Chardonnay.
D.O. PLA DEL BAGES
Merlot 48%, Cabernet Sauvignon 29%, Mandó 18%, Garnatxa negra 5%
Boca amb entrada àmplia i untuosa. Llaminer i fresc. Retronassal a fruits de bosc i notes balsàmiques.
Cabernet Sauvignon i Merlot i Manar
5 merlots de cinc finques diferents
Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc
Vi de finca, de terrer, de garatge, d’autor... Neix al solell de Matacans, un terreny singular on expressem al màxim, què poden donar uns ceps mimats durant més de 23 anys sobre un terreny d’argila en anys de sequera, amb una acurada selecció de raïm, genialitat en l’elaboració del vi i mimada criança en diferents roures francesos.
Garnatxa 100%
Merlot i Picapoll negre
garnatxa, sumoll, Samsó (cariñena) i syrah
Garnatxa 100%
100% Cabernet Franc
100% SUMOLL
Color viu i intens amb notes de cirera madura . Capa mitja alta. En nas, molt rústic. Predomini de les aromes afruitades i florals, i amb notes de terra humida i del terroir de la zona.
100% ULL DE LLEBRE
60 %, Merlot, 16 % Mandó, 18 % Cabernet Franc, 5 % Cabernet Sauvignon
Vi amb aroma intens de fruits de bosc, fruita vermella i balsàmics. Complexe amb torrats ben integrats i notes de sàndal, regalèssia i cacau
Cabernet Sauvignon i Syrah
70% Merlot i 30% Picapoll negre
Cabernet Sauvignon
D.O. PENEDÈS
Merlot
Cabernet Sauvignon, Garnatxa negra, Merlot
Syrah
70% Ull de Llebre i 30% Merlot
Garnatxa, Samsó i Ull de Llebre
100% Merlot
Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot CRIANÇA: 16 mesos en bóta i 12 en ampolla GRADUACIÓ: 13% vol.
Maceració de 20 dies. Criança en bótes de roure francès Vicar, Saury i St Martin. El vi no es Filtra abans d’embotellar-lo.
D.O. CONCA DE BARBERÀ
100 % Trepat
D.O. PRIORAT
Vi amb un 50% de garnatxa negra i un 50% de carinyena de Mas d'en Caçador i les Sentius, Porrera, Priorat.
Temperatura aconsellada de tast entre 14 i 20 ºC.
Quantitat: 3400 ampolles (de 75cl.)
60% Garnatxa negra i 40% Syrah Criança durant 10 mesos en barriques de roure de 300 litres (70%) i en dipòsits d’inoxidable (30%)
Garnatxa
El celler forma part de ``la Renaissance de les Appellations``, un grup de cellers biodinàmiques.
En aquest cupatge de dues varietats negres, la garnatxa i la samsó, també intervé un mínim percentatge de raïms blancs que es cultiven a la zona com la garnatxa blanca, el macabeu i la pedro ximénez.
Carinyena el 66% Garnatxa negra 16% Syrah 13% Cabernet Sauvignon 5%
Carinyena i Garnatxa
L'assemblatge final està format per un 91% garnatxa, un 8% carinyena i un 1 % de varietats blanques com la garnatxa blanca i el macabeu.
60% Garnatxa 40% Carinyena (ceps vells de més de 60 anys). Finca formada per costers i terrasses a una altitud de 400 metres.
Carinyena 100% Vinyes: Centenaris, naturals i sostenibles 100% propis Catalunya-Comarca Priorat -Mountain Wines – Molar
Criança: 24 mesos en bótes de roure francès
Característiques: Negre tranquil, natural, afruitat, mineral, fresc, cremós, complex, elegant
D.O. COSTERS DEL SEGRE
Ull de Llebre, Syrah i Merlot. 14% vol.
Aromes franques varietals i secundaris (mora, pruna negra en licor i derivades de la criança en bota on apareixen notes de fruits secs torrats (ametlla), torrefactes (xocolata negra, carbó) i especiades (nou moscada) i final vegetal (molsa, terra mullada).
Record varietal, i matisat per la criança (torrat, especiat, balsàmic) i nota de caramel cremat, de post gust potent i llarg, i final de record terròs.
La criança es realitza en botes de roure d’origen francès , hongarès i americà.
Temps de criança durant 10 mesos.
Syrah, Ull de Llebre i Merlot
Temps de criança durant 17 mesos
Color roig cirera picota de capa intensa, ribet brillant i vellut-iodat i potent llàgrima tintada, densa i enganxada.
Elegant paleta aromàtica marcada per la presència de fruits negres madurs (melmelada de pruna negra i mora), i derivats de la criança com torrats i fumats (carbó cremat, fruits secs) , fumats, espècies (nou moscada, clau), fulla de camamilla seca i fong (trufa) i bosc humit.
Carinyera.
Pinot Noir 100%
Magrana madura
AL NAS
Notes de cuir fi, aranyons, cirera verosa. Petites notes de vainilla, fusta noble.
A LA BOCA
Lleugeres notes de tabac a l’entrada. Estructura important i certes notes de codony.
POST GUST
Vi amb un gran potencial que es desenvoluparà d’una manera molt important amb anys d’ampolla
COMENTARIS
Aquest vi no ha estat filtrat ni clarificat i per tant poden aparèixer precipitats. El vi millorarà en ampolla
Grau alcohòlic: 12,92 % vol.
pH: 3,55
Acidesa total: 5,5 g/l
D.O. EMPORDÀ
Carinyena
Carinyena
Garnatrxa negre, Cabernet i Syrah
Merlot (40%), Cabernet Sauvignon (22%), Cabernet Franc (21%), Garnatxa Negre (9%), Syrah (8%). Criança: 22 mesos en bóta bordelesa nova de roure francès Allier, restant en ampolla.
Finca: Malaveïna, a la localitat de Garriguella (Alt Empordà). 19 ha de vessants d’argila vermellosa, amb lleuger contingut de còdols.
D.O. TERRA ALTA
Garnatxa, Syrah i Morenillo
Garnatxa, Syrah i Morenillo
VARIETATS100% Garnatxa Borruda. GRAU14,5%.
50% Garnatxa Negra, 20% Syrah, 15% Merlot i 15% Cabernet Sauvignon
50% Garnatxa Negra i 50% Garnatxa Peluda
D.O. MONTSANT
Nord-est del Montsant 9 mesos en barriques de 500L i tines d’inoxidable. 80% Garnatxa Negra 20% Carinyena
En nas és net i franc, on destaquen els aromes de fruita vermella i negra –maduixes i mores–, sobre un fons especiat.
En boca es mostra fresc, fluid i glicèric, amb tanins dolços i ben integrats en harmonia amb l'alcohol i l'acidesa natural del vi.
vinyes velles de Garnatxa al 60% i Carinyena en un 40%
VINS DE LA NOSTRA TERRA SELECCIÓ
70%Merlot. 30%Cabernet Franc.
amb final llarg i record persistent a fruita
vermella.
Sumoll, mandó, bartrol, garrut i garsenc
Monastrell
Marselan criança
D.O. RIBERA DEL DUERO
86% Tempranillo, 10% Cabernet Sauvignon i 4% Merlot
10% cabernet, 10% merlot i 80% ull de llebre
Tempranillo (93%) y Garnacha (7%)
LES NOSTRES SELECCIONS ESPECIALS
Prieto picudo 100% varietat local del Bierzo ( Leon)
D.O. RIOJA
100% Tempranillo
100% Tempranillo
D.O. PLA DEL BAGES
68% Picapoll Blanco i 32% Picapoll Negro
Picapoll
PICAPOLL
Pd’a (picapoll d’acàcia) neix d’una vinya centenària plantada amb la varietat autòctona picapoll, i que gràcies a més de 100 anys de mimar la vinya, aquesta continua donant-nos un fruit únic i excel•lent. Gentilment, aquest raïm ens proporciona unes petites quantitats de most que l’hem vinificat en bótes de fusta d’acàcia, on ha compartit uns canvis singulars i s’ha convertit en el primer i únic Pd’a del món.
Picapoll fermentat en barrica
Macabeu i sumoll
D.O. PENEDÈS
Xarel·lo i Chardonnay
Parellada, Macabeu, Chardonnay i Malvasia
Xarel.lo 100%
En boca es mostra estructurat, amb volum i amb gran untuositat.
PARELLADA 100X100
Xarel·lo
D.O. EMPORDÀ
Garnatxa Blanca
Garnatxa Blanca 100 %
D.O. MONTSANT
D.O. COSTERS DEL SEGRE
Riesling i Albariño
Sauvignon blanc i semillón.
Sauvignon blanc 100x100
Finca única d’1,8 ha de Macabeu molt vell
D.O. PRIORAT
Garnatxa Blanca
VERDIELL
15 mesos en bótes amb les seves mares fines,Maceració de 3 dies, fermentació alcohòlica en bótes de 600 Lts
amb llevats indígenes
D.O. TERRA ALTA
65% Garnatxa Blanca, 20% Chardonnay i 15% Sauvignon
100x100 GARNATXA BLANCA
100% MALVASIA
BERGUEDÀ i SOLSONÉS
Varietat: 45% Garnatxa blanca 40% Macabeu 15% Picapoll Blanc
Criança: 8 mesos sobre mares fines, en acer inoxidable
D.O. PLA DEL BAGES
Cabernet Sauvignon i Sumoll
Merlot
D.O. PENEDÈS
100% Merlot
Sumoll, Garnatxa, Xarel·lo)
D.O. EMPORDÀ
Varietats: 35% Syrah i 65% Merlot
Garnatxa
Al paladar la seva vivacitat i franquesa denoten la joventut d’aquest vi amb un pas llaminer i una agradable amargor final.
SELECIÓ D'ALTRES LLOCS
Garnacha (35%), Sauvignon Blanc (30%), Viura (25%), Maturana (5%) y Tempranillo (5%)
Triple malta
BARCELONA
BARCELONA
TORRADA
IMPORTACIO ESCOCIA
ARTESANA DE L'EMPRESA GRENYUT DE PUIG REIG
ARTESANA DE L'EMPRESA GRENYUT DE PUIG REIG