D.O. CAVA, CORPINAT I CONCA DEL RIU ANOIA
Macabeu, Xarel.lo, Parellada i Chardonnay
Xarel.lo, Macabeu i Parellada
20% Macabeu, 20% Xarel·lo fermentat en barrica, 20% Parellada, 20% Chardonnay, 20% Pinot Noir.
La presència mineral (calcària) és notòria.
Macabeu, Xarel·lo i Chardonnay
Groc pàl·lid amb espurnes daurades.
NAS
Bona intensitat, destaca la fruita blanca madura, poma, préssec de vinya. Notes cítriques de pell de llimona. Tons anisats, fonoll. Records de blat. Mantega, brioche. L’oxigenació potencia les aromes madures, pastís de poma, massapà, crema torrada.
BOCA
Ampli al seu pas, viu i refrescant, de bombolles fines i cremoses. Notes de compota de la fruita madura i forn de pa. Un escumós que any rere any demostra la seva personalitat i finesa.
HARMONIES
Gramona Imperial és, sobretot, molt versàtil. Es pot prendre durant tot el menjar. Des de l’aperitiu, fins a la sobretaula.
Macabeu, xarel.lo, parellada, monastrell
57% Xarel·lo · 37% Parellada · 6% Macabeu
Recaredo Terrers 2017 és un Brut Nature totalment sec, sense addició de sucre d’expedició. Recomanem degustar-lo a una temperatura de 8-10 ºC.
Xarel·lo (45%), Macabeu (40%), Parellada (15%) Criança mínima: 82 mesos
permanent i delicada. Aroma complexa i fragant, carregada d’elegants
notes especiades, fruites blanques madures i notes pastisseres. Gust
extremadament equilibrat, sec i suau, ric en sabors i exquisits tocs
torrats i torrefactes, fruit del seu prolongat envelliment.
Reiteradament reconegut per les principals guies de vins i pels tastadors
més prestigiosos que l’han convertit en un referent de les bombolles
d’alta qualitat.
Xarel·lo vermell, Sumoll, Bastard negre
36% Macabeu, 50% Xarel·lo, 9% Parellada i 5% Chardonnay.
D.O. CHAMPAGNE
VARIETAT: CHARDONNAY PAIS: FRANÇA DO / ZONA: CHAMPAGNE
Els raïms de chardonnay provenen diverses parcel·les de sòls calcaris del municipi de Chouilly, a la Côte des Blancs.
Un champagne vivaç, fresc, precís, amb una bombolla ben integrada i amb un dosatge és de 7 g/L, que resultarà ideal a l'aperitiu i acompanyant tota mena de marisc
D.O. PLA DEL BAGES
Cabernet Sauvignon i Merlot i Manar
5 merlots de cinc finques diferents
Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc
Cabernet Sauvignon i Cabernet Franc
Vi de finca, de terrer, de garatge, d’autor... Neix al solell de Matacans, un terreny singular on expressem al màxim, què poden donar uns ceps mimats durant més de 23 anys sobre un terreny d’argila en anys de sequera, amb una acurada selecció de raïm, genialitat en l’elaboració del vi i mimada criança en diferents roures francesos.
Garnatxa 100%
Merlot i Picapoll negre
garnatxa, sumoll, Samsó (cariñena) i syrah
100% Cabernet Franc
100% SUMOLL
Color viu i intens amb notes de cirera madura . Capa mitja alta. En nas, molt rústic. Predomini de les aromes afruitades i florals, i amb notes de terra humida i del terroir de la zona.
100% ULL DE LLEBRE
60 %, Merlot, 16 % Mandó, 18 % Cabernet Franc, 5 % Cabernet Sauvignon
Vi amb aroma intens de fruits de bosc, fruita vermella i balsàmics. Complexe amb torrats ben integrats i notes de sàndal, regalèssia i cacau
Ull de Llebre, Garnatxa negre i Sumoll
Ull de Llebre, Garnatxa negre i Sumoll
Cabernet Sauvignon i Syrah
70% Merlot i 30% Picapoll negre
Cabernet Sauvignon
D.O. PENEDÈS
Merlot
Syrah
70% Ull de Llebre i 30% Merlot
Garnatxa, Samsó i Ull de Llebre
100% Merlot
Syrah, Cabernet Sauvignon, Merlot CRIANÇA: 16 mesos en bóta i 12 en ampolla GRADUACIÓ: 13% vol.
Maceració de 20 dies. Criança en bótes de roure francès Vicar, Saury i St Martin. El vi no es Filtra abans d’embotellar-lo.
D.O. CONCA DE BARBERÀ
100 % Trepat
100% Garnatxa negra
D.O. PRIORAT
Vi amb un 50% de garnatxa negra i un 50% de carinyena de Mas d'en Caçador i les Sentius, Porrera, Priorat.
Temperatura aconsellada de tast entre 14 i 20 ºC.
Quantitat: 3400 ampolles (de 75cl.)
40% Garnatxa 21% Cabernet sauvignon 15% Carinyena 6% Syrah 18% Merlot
Camins del Priorat és un vi assequible i d'estil accessible però amb la classe i distinció a la que Álvaro Palacios ens hi té acostumats.
Garnatxa
El celler forma part de ``la Renaissance de les Appellations``, un grup de cellers biodinàmiques.
En aquest cupatge de dues varietats negres, la garnatxa i la samsó, també intervé un mínim percentatge de raïms blancs que es cultiven a la zona com la garnatxa blanca, el macabeu i la pedro ximénez.
Carinyena el 66% Garnatxa negra 16% Syrah 13% Cabernet Sauvignon 5%
Carinyena i Garnatxa
L'assemblatge final està format per un 91% garnatxa, un 8% carinyena i un 1 % de varietats blanques com la garnatxa blanca i el macabeu.
60% Garnatxa 40% Carinyena (ceps vells de més de 60 anys). Finca formada per costers i terrasses a una altitud de 400 metres.
40% Garnatxa i 60% Carinyena Vinyes: En vas de 70 a 100 anys
Criança: 14 mesos 50% en botes noves i l’altre 50% de segon any.
Tossal d’en Bou, ceps plantats en vas des de 1902. 100% carinyena
D.O. COSTERS DEL SEGRE
Syrah, Ull de Llebre i Merlot
Temps de criança durant 17 mesos
Color roig cirera picota de capa intensa, ribet brillant i vellut-iodat i potent llàgrima tintada, densa i enganxada.
Elegant paleta aromàtica marcada per la presència de fruits negres madurs (melmelada de pruna negra i mora), i derivats de la criança com torrats i fumats (carbó cremat, fruits secs) , fumats, espècies (nou moscada, clau), fulla de camamilla seca i fong (trufa) i bosc humit.
Pinot Noir 100%
D.O. EMPORDÀ
Carinyena
Carinyena
Garnatrxa negre, Cabernet i Syrah
Merlot (40%), Cabernet Sauvignon (22%), Cabernet Franc (21%), Garnatxa Negre (9%), Syrah (8%). Criança: 22 mesos en bóta bordelesa nova de roure francès Allier, restant en ampolla.
Finca: Malaveïna, a la localitat de Garriguella (Alt Empordà). 19 ha de vessants d’argila vermellosa, amb lleuger contingut de còdols.
D.O. TERRA ALTA
VARIETATS100% Garnatxa Borruda. GRAU14,5%.
50% Garnatxa Negra, 20% Syrah, 15% Merlot i 15% Cabernet Sauvignon
50% Garnatxa Negra i 50% Garnatxa Peluda
D.O. MONTSANT
Nord-est del Montsant 9 mesos en barriques de 500L i tines d’inoxidable. 80% Garnatxa Negra 20% Carinyena
En nas és net i franc, on destaquen els aromes de fruita vermella i negra –maduixes i mores–, sobre un fons especiat.
En boca es mostra fresc, fluid i glicèric, amb tanins dolços i ben integrats en harmonia amb l'alcohol i l'acidesa natural del vi.
Carinyena 100%
VINS DE LA NOSTRA TERRA SELECCIÓ
26%Merlot. 74%Cabernet Franc.
amb final llarg i record persistent a fruita
vermella.
70%Merlot. 30%Cabernet Franc.
amb final llarg i record persistent a fruita
vermella.
Sumoll, mandó, bartrol, garrut i garsenc
Monastrell
Marselan criança
D.O. RIBERA DEL DUERO
86% Tempranillo, 10% Cabernet Sauvignon i 4% Merlot
10% cabernet, 10% merlot i 80% ull de llebre
Cabernet Sauvignon i Merlot segons l'anyada.
Tempranillo (93%) y Garnacha (7%)
LES NOSTRES SELECCIONS ESPECIALS
Prieto picudo 100% varietat local del Bierzo ( Leon)
D.O. RIOJA
100% Tempranillo
87% Tempranillo, 6% Graciano,5% Mazuelo, 2% Garnacha.
100% Tempranillo
D.O. TORO
100% Tinta de Toro
D.O. PLA DEL BAGES
68% Picapoll Blanco i 32% Picapoll Negro
Picapoll
Sauvignon blanc i Picapoll.
Groc brillant, transparent i amb tonalitats verdes que denoten la seva joventut. Ric i finament afruitat.
Lleuger i fresc. Retrogust persistent i elegant, fidel reflexe de les varietats amb que està elaborat.
Picapoll fermentat en barrica
Macabeu i sumoll
Macabeu
D.O. PENEDÈS
Xarel·lo i Chardonnay
Parellada, Macabeu, Chardonnay i Malvasia
Parellada, Macabeu, Chardonnay i Malvasia
Originària de Grècia, la malvàsia es va estendre pel Mediterrani fins a arribar a Sitges, on va arribar a ocupar una cambra del terreny cultivat al segle XVIII. La seva popularitat era tal que fins i tot apareix citada a la novel·la cavalleresca de 1490 ``Tirant lo Blanc”.
Malvàsia de Sitges de Vallformosa és un vi ecològic, fresc i de bona acidesa amb aromes de fruita blanca fresca, com ara la poma i la pera, combinada amb notes tropicals. A la boca deixa tocs de flors blanques.
Xarel.lo 100%
En boca es mostra estructurat, amb volum i amb gran untuositat.
Xarel·lo
Varietat: 100 % xarel·lo
Criança: 4 mesos amb les mares en dipòsit.
Garnatxa blanca
Temperatura fermentació 18°C, llevats indígenes de la vinya
Dies de fermentació: 27 dies
Fermentació malolàctica
Sí, espontània
PARELLADA 100%
‘Volaina’ redescobreix la delicadesa i la frescor de la varietat mediterrània parellada cultivada a més de 500 m d’altitud, alhora que dóna suport al projecte ‘Catalan Butterfly Monitoring Scheme’ d’estudi de papallones com a bioindicadores.
D.O. EMPORDÀ
Garnatxa Blanca
Garnatxa Blanca 100 %
D.O. COSTERS DEL SEGRE
Riesling i Albariño
Sauvignon blanc i semillón.
Sauvignon blanc 100x100
D.O. PRIORAT
Garnatxa Blanca
VERDIELL
100% MALVASIA
D.O. TERRA ALTA
65% Garnatxa Blanca, 20% Chardonnay i 15% Sauvignon
100x100 GARNATXA BLANCA
BERGUEDÀ i SOLSONÉS
Varietat: 45% Garnatxa blanca 40% Macabeu 15% Picapoll Blanc
Criança: 8 mesos sobre mares fines, en acer inoxidable
D.O. PLA DEL BAGES
Cabernet Sauvignon i Sumoll
Merlot
D.O. PENEDÈS
100% Merlot
D.O. EMPORDÀ
Varietats: 35% Syrah i 65% Merlot
SELECIÓ D'ALTRES LLOCS
Mencia 100%
FRANÇA ( BORGONYA)
100% Pinot Noir
Carns vermelles, carns blanques en salses especiades i formatges curats. Servir a 14°c.