La Cabana Els inicis

L’any 2003, els germans Badia van emprendre un projecte professional que els va permetre transformar La Cabana, un vell hostal situat a la ciutat de Berga, en un nou espai culinari amb diversos ambients. Gràcies a la cuina d’en Jordi i al tracte personalitzat d’en Josep La Cabana ha aconseguit consolidar-se com un dels restaurants de referència a la comarca del Berguedà.

Compromís i uns valors molt clars

Al llarg dels últims catorze anys i essent fidels a la concepció inicial del projecte, s’ha realitzat paulatinament una reforma integral que ha permès obtenir un espai representatiu dels valors i la filosofia de treball dels germans Badia.

Modernització Anhel de millora

En aquest sentit, destaca la rehabilitació realitzada l’any 2010 al Cafè Terrassa, un espai situat a la planta superior de l’edifici amb un disseny modern i minimalista. Aquesta planta disposa d’una terrassa que ofereix als clients la possibilitat de realitzar un àpat o una copa a l’aire lliure, en un ambient molt relaxat i agradable que ressalta l’espectacularitat de l’entorn.

L’any 2012 i com a part del procés de millora, es va inaugurar una sala polivalent a la segona planta destinada a celebracions i esdeveniments, actes empresarials, culturals i culinaris. Per a la creació d’aquest espai, es va estudiar fins el mínim detall, aconseguint una atmosfera tranquil·la i íntima que afavoreix la comunicació.

restaurant-2