L’equip dels germans Badia és plenament conscient de la gran importància que té per als nuvis l’elecció del banquet de noces. Per aquest motiu, el restaurant La Cabana posa a la seva disposició una carta molt completa i equilibrada que s’adapta als gustos, als desitjos i a les necessitats de cada parella.
Aperitiu
S’ofereix un assortit d’aperitius freds i calents que consta de 16 propostes.
Bufets i taules
S’ofereixen un seguit de creacions gastronòmiques a base de pastes, arrossos, taules i marisc.
CREMES
Crema freda
vichyssoise
Crema freda de meló
amb encenalls de pernil ibèric
Crema de pèsols
amb menta fresca
AMANIDES
Sardina marinada
amb gelat de formage fresc i crema de pinyons
Guatlla escabetxada
amb tòfona, cuscús de verdures i taronja confitada
Tòmaquet farcit
de mousse de formatge
Coca de Folgueroles
amb formatge Camembert i pernil ibèric
Carpaccio de pop a la gallega
amb llagostins
Coca de rap, vieira i escamarlà
sobre llit d’espinacs a la catalana
Cassoleta de pasta filo
amb medallons de rap i llagostins, salsa americana i verdures
Coca de mariscos sobre llit de bolets i ceba,
amb calamarcet farcit i ramell d’enciams
Melós de vedella
amb reducció de vi del Priorat i parmentier
Cilindre de cuixa de pollastre de pagès guisat
i el seu acompanyament
Cuixa d’ànec confitada
amb xutnei de fruites
Espatlla de xai al forn amb patates i ceba
amb herbes berguedanes
Espatlles i cuixes de cabrit al forn
amb peres
Filet de vedella
a la brasa
Llom de rap
amb llagostins i suquet de patata
Pastís de celebració
(acompanyat amb gelat)