Banquet de noces Adaptat a tots els gustos

L’equip dels germans Badia és plenament conscient de la gran importància que té per als nuvis l’elecció del banquet de noces. Per aquest motiu, el restaurant La Cabana posa a la seva disposició una carta molt completa i equilibrada que s’adapta als gustos, als desitjos i a les necessitats de cada parella.

Entrants

Aperitiu

S’ofereix un assortit d’aperitius freds i calents que consta de 16 propostes.

 

Bufets i taules

S’ofereixen un seguit de creacions gastronòmiques a base de pastes, arrossos, taules i marisc.

Primers plats

CREMES

Crema freda
vichyssoise

Crema freda de meló
amb encenalls de pernil ibèric

Crema de pèsols
amb menta fresca

 

AMANIDES

Sardina marinada
amb gelat de formage fresc i crema de pinyons

Guatlla escabetxada
amb tòfona, cuscús de verdures i taronja confitada

Tòmaquet farcit
de mousse de formatge

Coca de Folgueroles
amb formatge Camembert i pernil ibèric

Carpaccio de pop a la gallega
amb llagostins

Coca de rap, vieira i escamarlà
sobre llit d’espinacs a la catalana

Cassoleta de pasta filo
amb medallons de rap i llagostins, salsa americana i verdures

Coca de mariscos sobre llit de bolets i ceba,
amb calamarcet farcit i ramell d’enciams

Segons plats

Melós de vedella
amb reducció de vi del Priorat i parmentier

Cilindre de cuixa de pollastre de pagès guisat
i el seu acompanyament

Cuixa d’ànec confitada
amb xutnei de fruites

Espatlla de xai al forn amb patates i ceba
amb herbes berguedanes

Espatlles i cuixes de cabrit al forn
amb peres

Filet de vedella
a la brasa

Llom de rap
amb llagostins i suquet de patata

Postres

Pastís de celebració
(acompanyat amb gelat)