CARTA D’ESTIU 2018

Des de La Cabana ens plau presentar-vos la nova carta d’estiu. La vam estrenar el passat dissabte i com en cada temporada estival hi hem incorporat plats lleugers i refrescants elaborats amb productes frescos i de la comarca.

Si fem una repassada a alguns dels primers plats que en Jordi Badia i el seu equip han desenvolupat per aquest estiu hi podem trobar delícies com l’Amanida de salmó fumat amb records de guacamole, la Cocota de patates “gratén” o la Crema de pastanaga i anís.

Pel que fa a segons plats podreu degustar el fantàstic Dau de tonyina, acompanyat d’un cremós d’avellanes i rossinyols, el Magret d’ànec amb fruita madura o un plat tan típic com el Cap i pota de vedella, en aquesta ocasió laminat i acompanyat de rossinyols i patata rata.

Finalment us convidem a tastar les nostres postres, amb propostes com el Caneló de pastís de formatge o el nostre ja conegut Pastís òpera.

Recordeu que durant tot l’estiu (de dimarts a diumenge) també podeu gaudir de sopars informals a la fresca a la terrassa del nostre cafè, una opció ideal pels dies més calorosos. Un espai íntim i acollidor amb una panoràmica nocturna fantàstica de la ciutat.

Consulta-la aquí.

Us hi esperem.

L’equip de La Cabana.